PD-Fasteners

Peco Douwes is een dienstverlenende organisatie op het gebied van specialistische fasteners. Vanuit hun Europese netwerk leveren ze bevestigingsartikelen voor diverse staalconstructies. Peco Douwes vroeg TMC Media om hen te helpen bij het neerzetten van een nieuwe website om digitale groei te kunnen realiseren. 

Wat hebben we gedaan

Allereerst bepalen we de doelgroep en stellen we doelen. Wie is jouw ideale klant? Wat wil je bereiken met je website? En welke kanalen zetten we hiervoor in? Wat doen de concurrenten? Nadat we dit bepaald hebben, analyseren we de huidige website en producten. Door dit te onderzoeken konden we de structuur en de opbouw van de website bepalen, waarbij de producten zo goed mogelijk naar vore komen. Vervolgens is er een team bestaande uit specialisten te werk gegaan om beeld, tekst en functies binnen deze structuur optimaal te formuleren. Het team komt samen met Peco Douwes uiteindelijk tot het eindresultaat. 

Een gestructureerde vindbare productwebsite, welke faciliteert in het gemakkelijk aanpassen.

pd-fasteners-1

Wat hebben we bereikt

Een website in een volledig nieuw ontwerp, waarbij er doelgerichte content wordt gepresenteerd op productniveau. Hierbij is de content altijd gemakkelijk aan te passen door Peco Douwes. De website is geoptimaliseerd voor vindbaarheid en conversie, hierdoor komen er meer leads en gerichtere leads binnen.

PD-fasteners-2

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier. 

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.