PD-Fasteners

Peco Douwes is een dienstverlenende organisatie op het gebied van specialistische fasteners. Vanuit hun Europese netwerk leveren ze bevestigingsartikelen voor diverse staalconstructies. Peco Douwes vroeg TMC Media om hen te helpen bij het neerzetten van een nieuwe website om digitale groei te kunnen realiseren. 

Wat hebben we gedaan

Allereerst bepalen we de doelgroep en stellen we doelen. Wat en wie wil je bereiken met je website? Welke kanalen zetten we hiervoor en wat doet de concurrent? Nadat we dit bepaald hebben, analyseren we de huidige website en producten. Door dit te onderzoeken konden we de structuur en de opbouw van de website bepalen waarbij de producten zo goed mogelijk naar voren komen.

Vervolgens is ons team van specialisten te werk gegaan om beeld, tekst en functies binnen deze structuur optimaal te formuleren. Het team komt samen met Peco Douwes tot het eindresultaat. 

PECO Douwes Logotype

Wat hebben we bereikt

Een website in een volledig nieuw ontwerp, waarbij er doelgerichte content wordt gepresenteerd op product-niveau. Hierbij is de content altijd gemakkelijk aan te passen door Peco Douwes. De website is geoptimaliseerd voor vindbaarheid en conversie, hierdoor komen er meer en gerichtere leads binnen.

Het eindresultaat: een gestructureerde vindbare product-website, die gemakkelijk aan te passen is.

Productpages PECO Douwes

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier. 

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.