SEO

Search Engine Optimization is het proces om de vindbaarheid van je website te verbeteren en hogerop te komen in zoekmachines zoals Google of Bing. SEO is een proces en geen project. Het is belangrijk om je website e-commerce platform  SEO-technisch in orde te hebben. De basis werkzaamheden voor zoekmachine optimalisatie volgen daarna.

Nadat we samen de doelstellingen bepaald hebben gaan we verder met het verrichten van onderzoek. Een belangrijk onderdeel binnen SEO is het zoekwoordenonderzoek. Dit brengt meer inzicht in waar jouw doelgroep precies naar zoekt en hoe ze jouw producten of diensten kunnen vinden in Google. Met deze kennis gaan we aan de slag om jouw organische vindbaarheid te verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie op maat

SEO is een belangrijk onderdeel binnen de online marketing en wordt binnen elke fase van het See, Think, Do & Care-model ingezet.  Zoekmachineoptimalisatie is een doorlopend proces waarbij het belangrijk is om up-to-date te blijven met de laatste veranderingen binnen zoekmachine optimalisatie. Updates binnen Google kunnen zorgen voor veranderingen in de vindbaarheid van jouw website en content.

Benieuwd hoe jouw website er voor staat en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact met ons op. Onze ervaren SEO specialisten zitten voor je klaar om het beste uit jouw website te halen!

seo illustratie
PecoDouwes

Pd-Fasteners

Wat levert het op?

Hoger rendement marketingbudget

Hogere conversies

Optimaal inzicht in performance

Optimaal inzicht in customer journey

Inhoudelijke expertise

Contact opnemen over SEO

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?