Doeltreffend

Onze (digitale) wereld en de manier hoe bedrijven met hun doelgroep communiceren veranderen sneller dan ooit. Met onze Sales Enablement Tool geven wij vorm aan een steeds sterker wordende behoefte naar relevante, gepersonaliseerde verkoopinformatie.

WAT WIJ DOEN

Conversie

Logo TMC

Doelgerichte informatie altijd en overal beschikbaar om de deal te kunnen sluiten. Marktinzichten over producten en oplossingen altijd actueel en afgestemd op de klantbehoefte. Als al deze factoren kloppen leidt dit tot de optimale conversie. 

Coachen

TMC Media

Het onboarden van nieuwe medewerkers en het onderhouden van kennis bij bestaande medewerkers zijn tijdrovende aangelegenheden. Met onze trainingen kunnen organisaties hun salesteams snel, effectief en adequaat van informatie voorzien.

Cockpit

TMC Media

Alle handelingen die in onze Sales Enablement Tool worden uitgevoerd worden vastgelegd en opgeslagen. Van al deze gegevens maken wij begrijpelijke data die salespersonen, salesmanagers en marketingafdelingen van waardevolle informatie voorziet. 

Wat wij doen midden

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

De TMC Sales Enablement Tool is een makkelijk te gebruiken content platform voorzien van krachtige rapportage- en analyse mogelijkheden, uitgebreide salestraining en coaching functies.

Onze klanten verkorten de salestrajecten, verhogen de salesconversie en optimaliseren de overall salesteam performance.

Proposities

Prop 1

TMC Sales Enablement Tool presentatieplatform

De beste presentaties en hoogste klantconversies.

De meest actuele- en relevante salescontent die op een inspirerende wijze wordt gepresenteerd op ieder mogelijk device, zorgt ervoor dat de behoeften van nieuwe- en bestaande klanten worden overtroffen.

TMC Sales Enablement Tool analysecockpit

Marketinginzicht in welke content wel werkt en welke niet.

Met de uitgebreide data-analyse cockpit heeft marketing optimaal inzicht welke content bij welke klanten zorgt voor de beste conversie. Met de uitgebreide analyse mogelijkheden kan content snel worden aangepast en ter beschikking worden gesteld aan sales.

Prop 2
Prop 3

TMC Sales Enablement Tool training

Constante ontwikkeling van skills, capaciteit en kennis.

Salesteams de beste leerervaringen bieden, door verkooptrainingen en cursussen online aan te bieden. Met de constante ontwikkeling van verkoopskills, closingcapaciteiten en productkennis overtreft sales keer op keer de targets.

TMC Sales Enablement Tool onboarding

In recordtempo van nieuwe teamleden salestoppers maken.

Nieuwe teamleden inwerken, begeleiden en coachen zodat ze snel bijdragen aan de overall teamperformance, met de onboarding programma’s kan dit. Door het delen van best practices, het doen van productsurveys en het meten en analyseren van performance, worden nieuwe teamleden in recordtempo salestoppers.

Prop 4
Prop 5

TMC Sales Enablement Tool data intelligence

De beste opvolgende stappen in het salesproces.

De data van alle eerdere conversiemomenten inzetten om altijd de beste opvolgende stap in het salestraject te kunnen zetten, met de toepassing van Machine Learning en Artificial Intelligence kan dit.

TMC Sales Enablement Tool API’s

Eenvoudig koppelen met de meeste gebruikte tools en systemen.

Met de ingebouwde API mogelijkheden kunnen koppelingen worden gemaakt met CRM systemen, marketing automation platforms, sales campagne tools, cloud storage, data sets, social media platforms etc..

Prop 6

Wat gaan we voor je doen?

Graag laten we in de praktijk zien wat onze Sales Enablement Tools voor jou kan betekenen.

Tijdens een anderhalf uur durende sessie analyseren we je huidige salesmateriaal en salesproces en geven we vervolgens, geheel vrijblijvend, een realistisch advies over de efficiency voordelen die er zijn te behalen met onze Sales Enablement Tools.

Wat wij doen onderaan

ADRES

Zwaardstraat 16, Lokaal 1.26
2584 TX Den Haag

TELEFOON

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING