Tradinco Website

Tradinco is een specialist op het gebied van kalibraties, sensoren en meetinstrumenten. Vanuit het grote pakket aan producten, oplossingen en services leveren ze aan klanten in verschillende landen. Om deze klanten optimaal te benutten, werd er verzocht een meertalige website neer te zetten met een duidelijke opbouw voor deze diverse klanten.

Wat hebben we gedaan

Allereerst zijn we een gezamenlijk onderzoekstraject in gegaan om de doelgroep te bepalen, doelen te stellen en kanalen te kiezen. Hoe kunnen de potentiële klanten van Tradinco vinden wat ze zoeken? En hoe maak je nou zo’n enorme productwebsite navigeerbaar? Hoe vertel je nog steeds het Tradinco-verhaal? Dit zijn vragen die we met Tradinco in het onderzoekstraject hebben beantwoord.

Het onderzoekstraject vormt de basis voor de opbouw van de navigatiestructuur en de samenstelling van de website. Op deze manier konden we een duidelijke navigatie formuleren in het grote productportfolio van Tradinco. Vervolgens is ons team van specialisten te werk gegaan om beeld en functies binnen deze structuur optimaal te formuleren. Het team komt samen met Tradinco tot het uiteindelijke resultaat.

Tradinco Instruments

Wat hebben we bereikt

We hebben in samenwerking met Tradinco structuur gekregen in het grote productportfolio. Op deze manier navigeert de website gemakkelijk naar de juiste producten. De website is hierbij meertalig gemaakt om een bredere doelgroep aan te spreken. Door dit te realiseren wordt er met de nieuwe website meer conversie behaald.

Het eindresultaat is een volledig overzichtelijke productwebsite zodat bezoekers gemakkelijk de juiste producten kunnen vinden.

Tradinco laptop

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.