Sales Enablement Tool TotalEnergies

TotalEnergies is een grote energiespeler die brandstoffen, aardgas en koolstofarme elektriciteit produceert en verkoopt en dat in meer dan 130 landen. In samenwerking met het Marketing & Communication Specialties team van TotalEnergies heeft TMC Media de Sales Enablement Tool opgezet om het salesteam van TotalEnergies te voorzien van de juiste content.

Wat was de uitdaging?

De uitdaging voor TotalEnergies was het vinden van een natuurlijke manier van navigeren binnen het grote pakket aan salescontent van TotalEnergies. Hierbij is er naar een aantal zaken gekeken. Hoeveel content is er? Hoe verhoudt de content zich tot elkaar? Hoe maken we een logische manier van navigeren en hoe bouwen we een duidelijk menu?

Wat hebben we gedaan?

In samenwerking met TotalEnergies heeft TMC Media een duidelijke structuur gemaakt in de content om deze zo gemakkelijk benaderbaar te maken. Vervolgens hebben we aan de hand van deze structuur het UI/UX design voor TotalEnergies in de TMC Media SET opgezet.

Om het gebruik op de juiste manier aan te leren is hierbij een gebruikerstraining gehouden als startschot voor het gebruik van de applicatie.

Total Energies nieuwe logo

Wat hebben we bereikt?

Effectieve navigatiestructuur door de content van TotalEnergies
Gedetailleerd inzicht in het gebruik van de content
Optie om content uit de presentatie direct te delen
Efficiënte werkwijze en inwerkmogelijkheden
Total Energies Ipad

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.