Rivella jaarvideo

Rivella is een bekend frisdrankmerk uit Zwitserland. De productie hiervan wordt in Bunnik gedaan bij frisdrankfabrikant Vrumona, waar Rivella onderdeel van is. Het team van Rivella vroeg TMC Media om hen te helpen bij het in beeld brengen van relevante marketingactiviteiten middels een video.

Wat hebben we gedaan

Voor elk van de te filmen activiteiten werken Vrumona en TMC Media de beelden uit in een creatief plan. Dit creatieve plan is het uitgangspunt voor het filmen van de activiteiten op de draaidagen. Na elke (half) jaar schrijven we een terugblik uit met Vrumona en koppelen we de beelden aan de behaalde resultaten. Vervolgens animeren en monteren we alle beelden om zo een optimaal beeld te geven van de marketingactiviteiten van het afgelopen (half) jaar.

Rivella_logo

Wat hebben we bereikt

Door een gestructureerde aanpak helpen we het Rivella-team van Vrumona een ultiem beeld te geven van alle effort in een jaar. De uiteindelijke video bestaat uit resultaten en fragmenten van marketingactiviteiten rondom Rivella.

Het eindproduct is een volledig gemonteerde en geanimeerde video met alle relevante activiteiten en cijfers van het betreffende jaar.

MicrosoftTeams-image (32)

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.