Medewerkersapp

Vrumona is een grote frisdrankfabrikant van veel bekende merken, denk hierbij aan Rivella, Sourcy Pepsi en meer. Vanuit Bunnik leveren zij gezonde frisdranken aan heel Nederland. Gezien hun grote personeelsbestand ontstond er de wens om een applicatie te ontwikkelen die de gezondheid van de medewerkers van Vrumona kan ondersteunen en hiermee de medewerkers dichter bij elkaar kon brengen. Tegelijkertijd werd er gekeken naar hoe dit grote personeelsbestand een steentje kon bijdragen in de vorm van sales. Vrumona vroeg TMC een platformonafhankelijke applicatie hiervoor te ontwikkelen.

Wat hebben we gedaan

Om in de altijd hectische OOH-markt het verschil te maken wil je tegenwoordig overal met je salesforce zijn. Het liefst zet je het hele bedrijf in voor deze taak. Met het inzetten van niet sales personeel voor commerciële doelen loop je tegen een aantal zaken aan. Hoe krijg ik een kwalitatief hoogwaardige lead, ingevoerd door enthousiaste, maar wellicht niet commercieel ingesteld persoon? Zijn medewerkers bereid om buiten hun reguliere taken met het bedrijf bezig te zijn? En hoe zorg ik ervoor dat al deze nieuwe leads geen grote impact op het back-office salesteam betekenen?

Ook aan de maatschappelijke kant wilt Vrumona haar steentje bijdragen. Zowel de fysieke als mentale gezondheid van haar medewerkers is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering. Vrumona scoort goed, maar wilt beter! Hoe doe je dit op een gelijkwaardige manier? Zit de medewerker hier op te wachten? Medewerkers gedrag op leggen werkt niet en is niet van deze tijd. Vrumona wilt het proces graag simpel maken en geen eindeloze handelingen aan het werk toevoegen.

Drinks

Wat hebben we bereikt

Beiden uitdagingen hebben wij in één oplossing gestopt. Via een intuïtieve app geven we de Vrumona medewerker zelf de mogelijk om over zaken te lezen die er toe doen om gezonder in het leven te staan. Het actieve en uitgebreide gezondheidsprogramma is in de app overzichtelijk gepresenteerd en met één druk op de knop boekt de medewerker een plekje in een van de leuke activiteiten die aangeboden worden.

Iedereen kan tegenwoordig verkopen. In dezelfde app zit een HoReCa tip-toevoeger. Zijn merken van Vrumona in je favoriete horeca gelegenheid nog niet vertegenwoordigd en is het personeel bereid om een sales gesprek aan te gaan? Dan kun je dit als tip doorgeven aan Salesforce. Om het de salesafdeling gemakkelijk te maken is het mogelijk het juiste KVK-nummer, de contactgegevens van de contactpersoon en een eventuele foto eenvoudig toe te voegen.

Vrumona Mobile

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier. 

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.