Medewerkersapp

Vrumona is een grote frisdrankfabrikant van veel bekende merken, denk hierbij aan Rivella, Sourcy Pepsi en meer. Vanuit Bunnik leveren zij gezonde frisdranken aan heel Nederland. Gezien hun grote personeelsbestand ontstond er de wens om een applicatie te ontwikkelen die de gezondheid van de medewerkers van Vrumona kan ondersteunen en hiermee de medewerkers dichter bij elkaar kon brengen. Tegelijkertijd werd er gekeken naar hoe dit grote personeelsbestand een steentje kon bijdragen in de vorm van sales. Vrumona vroeg TMC een platformonafhankelijke applicatie hiervoor te ontwikkelen.

Wat hebben we gedaan

Om in de altijd hectische OOH-markt het verschil te maken wil je tegenwoordig overal met je salesforce zijn. Beter nog, je wilt het hele bedrijf voor deze taak kunnen inzetten. Met het inzetten van niet sales personeel voor commerciële doelen loop je toch al snel tegen een aantal zaken aan. Hoe krijg ik een kwalitatief hoogwaardige lead, ingevoerd door enthousiaste, maar wellicht niet commercieel ingesteld persoon? Hoe is de kennis van zaken? Zijn medewerkers bereid om buiten hun reguliere taken met het bedrijf bezig te zijn? En hoe zorg ik ervoor dat al deze nieuwe leads geen grote impact op het back-office salesteam betekenen?

Ook aan de maatschappelijke kant wilt Vrumona haar steentje bijdragen. Zowel de fysieke als mentale gezondheid van haar medewerkers is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsvoering. Vrumona scoort goed, maar wilt beter! Hoe doe je dit op een gelijkwaardige manier? Zit de medewerk hier ook op te wachten? Medewerkers gedrag op leggen werkt natuurlijk niet en is niet van deze tijd. Ook wilt Vrumona het proces graag simpel maken en geen eindeloze handelingen aan het werk van de Vrumoniaan toevoegen.

Frisdrank

Wat hebben we bereikt

Beiden uitdagingen hebben wij in één oplossing gestopt. Via een intuïtieve app geven de Vrumona medewerker zelf de mogelijk om op het moment dat het hen uitkomt over zaken te lezen die er toe doen om gezonder in het leven te staan. Het actieve en uitgebreide gezondheidsprogramma is in de app overzichtelijk en leuk gepresenteerd en met één druk op de knop boekt de medewerker een plekje in een van de leuke activiteiten die aangeboden worden.

Verkopen doen kan nu iedereen. In dezelfde app zit een HoReCa tip-toevoeger. Zijn merken van Vrumona in je favoriete horeca gelegenheid nog niet vertegenwoordigd en is het personeel bereid om een sales gesprek aan te gaan dan kun je via de telefoon dit als tip aan het Salesforce laten weten. Om het de sales gemakkelijk te maken is het juiste KVK-nummer, de contactgegevens van de contactpersoon en een eventuele foto in een handomdraai toe te voegen.

Medewerkersapp

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier. 

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.