Social Media Marketing

Social Media Marketing is tegenwoordig een belangrijke marketing kanaal geworden en omvat alle marketing activiteiten via social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube, Twitter etc. Afhankelijk van jouw doelgroep en producten of diensten maken we een keuze in de kanalen en campagnes.

TMC Media begint met het analyseren van de huidige prestaties van je kanalen en stelt aan de hand hiervan een social media strategie op. We zorgen ervoor dat er social media content is voor iedere fase van de customer journey en denken mee met bijzondere verkoopmomenten en feestdagen en uitgebreide campagnes. We verzorgen de planning en stellen samen een planning op die gericht is op het bereiken van je doelgroep op het juiste moment.

Marketing

Facebook als social media marketing kanaal

Facebook is een van de pioniers binnen social media marketing en is nog steeds een populair online marketing kanaal. Facebook is zowel handig voor de B2B als B2C markt en heeft verschillende opties die ingezet kunnen worden binnen jouw campagnes. Samen maken we een plan om te kijken welke middelen binnen Facebook van toepassing zijn om jouw doelgroep te bereiken op het juiste moment.

Instagram en social media marketing

Instagram is niet meer binnen het medialandschap weg te denken. Instagram is een van de populairste social media kanalen met 5,9 miljoen gebruikers in Nederland en 1 miljard wereldwijd. Instagram is recht voor zijn raap en is een foto-format platform waar ook veel gebruik wordt gemaakt van influencer-marketing.

Het gebruik van Instagram maar ook andere social media neemt steeds meer toe en voor bedrijven is het belangrijk om aanwezig te zijn op social media. Samen met jou bepalen we welke social media kanalen we inzetten en hoe we gebruik maken van organisch en betaalde campagnes. Onze specialisten zitten klaar om met jou een plan op te stellen, neem nu contact met ons op!

Illustraties_Online_2021

LinkedIn binnen social media marketing

LinkedIn is kanaal wat vooral voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt en wordt veel ingezet binnen de B2B markt. Men bouwt hier een netwerk op en deelt zijn of haar portfolio, diensten op producten. LinkedIn heeft in 2021 al 5 miljoen Nederlandse gebruikers en  dit aantal zal alleen maar groeien. Aan de hand van je doelgroep maken we een selectie in kanalen. Samen kijken we naar welke social media kanalen we kunnen inzetten om jouw doelgroep zo gericht mogelijk te bereiken.

Illustraties_SEA_2021
PecoDouwes

Pd-Fasteners

Wat levert het op?

Hoger rendement marketingbudget

Hogere conversies

Optimaal inzicht in performance

Optimaal inzicht in customer journey

Inhoudelijke expertise

Contact opnemen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?