Wat ons beweegt

Vanuit ons vak en onze oprechte interesse op het gebied van continue veranderende koopbehoeften en verkooptechnieken zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze inspiratie

Hoe ziet jouw ´klant win-back´ strategie eruit?

oktober 28, 2020
Gepost in

Een klant verliezen? Dat is helaas niet te voorkomen. Maar hoe win je hen terug?

Lees meer ...

Funnel management: het samenspel van marketing en sales

oktober 23, 2020
Gepost in
Sales funnel

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 79% van marketing qualified leads nooit sales qualified leads worden. Maar waar gaat het dan mis: boven, onder of in het midden van de funnel?

Lees meer ...

Gelukkig zien niet alle advocatenwebsites er hetzelfde uit

oktober 12, 2020
Gepost in

Als onderdeel van haar nieuwe online marketingstrategie, ontwikkelden wij een volledig nieuwe websiteomgeving voor een gerenommeerd advocatenkantoor.

Lees meer ...

Integreer s-s-s-marketing binnen jouw organisatie!

september 23, 2020
Gepost in

Dat de afdelingen sales en marketing nauw met elkaar moeten samenwerken, is voor velen geen nieuws meer. Beide afdelingen richten zich op het binnenhalen van nieuwe klanten en het verkopen van producten en/of diensten. Toch loopt die samenwerking binnen diverse bedrijven niet zoals gewenst. De integratie van ‘smarketing’ zou wel eens de oplossing kunnen zijn.

Lees meer ...

De uitdagingen van virtuele sales

september 17, 2020
Gepost in

Op dit moment zijn er voor verkooporganisaties verschillende uitdagingen: zorgdragen voor hun organisatie en medewerkers, het bedrijf draaiende houden, de veranderende behoeften van klanten ondersteunen en thuiswerkende verkoopteams op afstand begeleiden zijn er slechts een paar van.

Lees meer ...

Digitale veranderingen in tijden van crisis

september 8, 2020
Gepost in

Nu heel de wereld op zijn kop staat en we minder kunnen reizen, er nog steeds geen volledig onderwijs wordt gegeven en meerendeel van de werknemers thuis werkt, zie je het koopgedrag van consumenten veranderen. Deze verandering is van invloed op het aankoopgedrag in de B2B en de marketingmachine zal zich moeten aanpassen aan deze nieuwe realiteit. Maar hoe doe je dat? 

Lees meer ...

Hoe marketing en sales verliefd op elkaar worden…

mei 20, 2020
Gepost in

Marketing maakt inzichtelijk wat er vandaag en morgen nodig is om te voldoen aan de vraag van klanten. Al deze informatie en inzichten vertaalt marketing in content, content  waarmee salesteams ieder klantcontact tot een blijvende beleving kunnen maken.

Lees meer ...

Het belang van online communiceren in deze corona-tijd

mei 12, 2020
Gepost in

Mensen zijn minder goed bereikbaar dan voorheen. Kantoren zijn dicht en om niet te vergeten veel winkels ook. De corona crisis heeft nu al heel veel impact op het bedrijfsleven. Nu zeggen we als online marketeers: communiceer online, juist nu!

Lees meer ...

De klant bepaalt, 1 op 1 marketing

februari 10, 2020
Gepost in

Binnen marketing is personalisatie de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Waar veel traditionele communicatie vaak vanzelfsprekend is, geeft online media ons de kans doelgroepen goed in kaart te brengen.

Lees meer ...

Een nieuw bedrijf starten is een beetje als verliefd worden

september 11, 2019
Gepost in

Iedereen die ooit een bedrijf is gestart kent het gevoel: de passie, het enthousiasme en de opwinding die ontstaan bij het starten van een nieuw bedrijf. De website die live gaat, nieuwe klanten, een nieuw team, een nieuwe kantoorruimte. Alles voelt nieuw en zelfs de meest alledaagse zaken voelen speciaal aan. Het is een beetje als verliefd zijn, energie in overvloed, volledige focus en alleen maar mogelijkheden. Hopelijk gaat het nieuwe ondernemers in de liefde beter af, want zakelijke werkelijkheid is helaas minder rooskleurig. Slechts 25% van de startups overleeft de eerste 2 jaar en minder dan 2% viert een…

Lees meer ...

Categorieën

ADRES

Zwaardstraat 16, Lokaal 1.26
2584 TX Den Haag

TELEFOON

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING