Wie wij zijn

Met de juiste mix van jonge, ambitieuze professionals en doorgewinterde, ervaren krachten in de zakelijke dienstverlening, verstaan en begrijpen wij de wensen van al onze klanten.

Ons Team

Marcel

Marcel van Es

Algemeen directeur
Jelle

Jelle van Kampen

Designer
Geoffrey

Geoffrey Dubois

Accountmanager
Wesley

Wesley van Steekelenburg

Accountmanager
Randy

Randy Gootjes

Designer
Jeffrey

Jeffrey Verbeek

Salesmanager
Tony

Anthonie de Vries

Creatief strateeg

Carrière

Carriere 1

Wie Zijn Wij?

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf dat de wereld van sales opnieuw definieert. We zijn op zoek naar talent die het beste uit zichzelf halen om ons te helpen de ambities van onze klanten waar te maken.

Wie Ben Jij?

Jij bent vastbesloten, nieuwsgierig en creatief in alles dat je doet, wil je het verschil maken. Jij versterkt ons team met je oplossingsgerichtheid, je professionaliteit en vooral je wil om het verschil te kunnen maken. Jij gaat voor TMC en TMC gaat voor jou.

Wat Ga Je Doen?

Vanaf je eerste dag draai je mee in een van onze teams. Onze teams werken aan uitdagende projecten voor topklanten in Nederland en het buitenland. We geloven heel erg in ‘practice what you preach’, dus naast klantenprojecten werken de teams aan onze eigen projecten.

Wat Ga Je Leren?

Jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling staat bij ons centraal, daarom investeren wij fors in jouw ontwikkeling. Wij faciliteren interne ontwikkelingsprogramma’s en externe opleidingstrajecten. Je werkt in een team met professionals en maakt gebruik van de laatste tools en techniek.

Carriere 2
Meedoen

Meedoen?

Graag bespreken we de mogelijkheden die we kunnen bieden met jou. Stuur ons een mail met je CV en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ADRES

Zwaardstraat 16, Lokaal 1.26
2584 TX Den Haag

TELEFOON

SOCIAL MEDIA

CERTIFICERING